Om oss

Collect.no drives av Nettbureau AS. Vi har lang erfaring i å lage anbuds- og sammenligningstjenester på nett, og driver i tillegg til collect.no også bl.a. boligalarmer.no, mobiltelefoni.no og lån.no.

Vi ønsker å lage tjenester som gjør det raskt og enkelt for deg å sette selskaper opp mot hverandre, slik at du kan få markedets beste tilbud.

Ved å fylle inn skjemaet får din bedrift uforpliktende tilbud fra flere inkassobyråer. Du kan selvsagt velge å takke nei til tilbudene hvis de ikke skulle passe bedriftens behov på den ene eller andre måten.

Ta kontakt hvis du har spørsmål

Har du spørsmål eller kommentarer kan du nå oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Om dine data

Informasjonen du fyller inn vil kun sendes til relevante inkassobyråer. Vi vil aldri bruke din personlige informasjon til noe annet enn å gi deg markedets beste tilbud på innkrevingstjenester. Det eneste du mottar fra oss er en bekreftelse på e-post fra oss i etterkant av at du har sendt inn skjemaet.

Følg oss på Facebook